Fra Oh-K-Town: 

Plateanmeldelser. Jobbsøknader. Varebestillinger. Portoppgaver. Tekster. Trening. Familiebesøk. 

Noe må falle bort. Kiloene legger seg. 

Long reads på NRK. Politiske podcasts fra The Guardian. Analytiske kommentarer fra Morgenbladet. I dybden av Lana Del Reys nye album i Klasseskampen. Sveip over topplistene. Sjekk nye utgivelser. Les intervjuene. Husk krigen i Ukraina. Og den i Sahara. Eller var det Sudan? Vice har oversikten. Vice har også anmeldt den nye plata til Vince. Skal jeg lese den? Eller var det han jeg skulle anmelde? Dødlinja er når? 

Noe må falle bort. De døde barna i Sahara forblir døde. Hvem faen er Ringnes-Ronny? 

Forfatterbilde

Skribenten og kunsten.

Adobe InDesign. Strukturert menneske. NRK P3. Drømmejobben. Klassekampen. Hva koster en leilighet i Oslo? Flytende engelsk. Arbeidsprøver. Hva er det beste jeg har skrevet? E-post-adresser. Riktig å bruke bindestrek der? Kunst. 

Noe må falle bort. Jeg har vel ikke en radiostemme. 

Facetime-samtaler. Kaffeselskap. Bekymringer om utroskap. Kjærlighet. Sex – eller mangel på det. Pengelån. Katter. Kommoder. Elsker du meg? Vafler. Busser. Rushtid. Har du fikset den kombinerte vaskemaskinen? Oppsigelsestid. Avtalegiro. Mastercard. Jeg elsker deg. Stortingsvalg. Går du på ungdomsskolen allerede?

Noe må falle bort. Rentene øker. Vaskemaskinen står på fortauet.

86 flaskeøl. 3 fat CB. 17 vinflasker. Hvor mye drikker folk? Har vi nok dasspapir? Hvorfor er døra ødelagt? Metall-jazz. Billettsalg. Ølfluene puler som faen. Stian kan ennå ikke kveile ledninger. Vi mangler en flaske rødvin. Blomstene er døde. 

Noe må falle bort. Antibacen gikk tom på fredag. Ølfluene fikk utvidet familien. Ola fikk forbli full på kreditt. 

Jødedommen. Diaspora. Krishna. Muhammed. Romerrike. Abraham.  Hvorfor fikk de så mye makt? 1000 ord der. 800 sider per emne. Hvorfor har folk alltid hatet jøder? Utvalgte folk, sa de. Kanskje derfor? Historisk sjalusi i loop. Humanistene malte mikropeniser og forgiftet hverandre. Innavl. 

Noe må falle bort. Ordtelling avslått. Jødene fortsetter å bli forfulgt og jeg reflekterer ikke mer over dette enn vanlig. 

Hvorfor, eller hvordan, ble jeg student, wannabe-forfatter, bartender, datter, søster, kjæreste, journalist, arbeidsledig, blakk og pakkesel på en gang?